Sunday, 24 June 2012

Assalammualaikum....
hai semua sahabat.u all buat apa tu??dah minum petang??petang ni ayu buat mee hailam n teh'o ja...sedap makan mee ni ketika masih panazz..laju ja hero2 ayu memakannya...

berbalik semula kpd entry yg ayu nak share dngn semua ialah 1st nak citer mengenai KameraMamaWafiy..ayu telah dilantik menjadi admin bersama selaku photographer di KameraMamaWafiy..pemiliknya sahabat baik ayu,Liza Fitri..kalau korang rajin singgah le facebook page n like sama ye


KameraMamaWafiy terdiri daripada 3 sahabat juga ibu yg berkongsi minat mengambil gambar dan berpakat utk berkerjasama dalam mengembangkan bakat kami ini.Ayu,LizaFitri Dan Zurina ZulKafli
We are three mums who decided to work together in capturing ur best moment with your love one.


Maternity|Newborn|Babies|Kids|Family|Party

sahabat semua yg berminat boleh la tempah ngan KameraMamaWafiy ye...insyaallah gambar2 semua cantik.anda akan berpuas hati.yg penting harga berpatutan

ini antara pakej KamareMamaWafiy sediakan
*
*
*


                                                                                 
                                                                                 *
                                                                                 *
                                                                                 *


*
*
*




ini juga turut KamareMamaWafiy sediakan...
*
*
*


*
*
*

*
*
*

*
*
*



oklah semua cukup la kali ni..insyaallah nanti entry yg akan datang ayu citer lagi ye.TERIMA KASIH sudi singgah blog ayu,jika sudi follow la ye,hihih nanti ayu follow awak semua tau..

bye! bye!

Read more...

merindui akan Blogku

Thursday, 21 June 2012

Assalammualaikum...

lama betul tidak mengupdate blogku ni...ermmm apa khabar semua sahabat2 baik ayu...dah berkepam juga blogku ni.sebulan lebih juga lamanya,rindu kat blogku ni..tidak sempat nak jengah pun..hihihi

dikebelakangan ni,dek kekangan masa ayu amat sibuk sekali.. ni pun curi2 masa sekejap utk melihat blogger2 kesayangan ayu punya citer..wahhh byk perkara yg ayu ketinggalan.apa2 pun anda semua dihati ayu..ayu sentiasa mengingati kalian...

kesibukanku yg pastinya dgn menguruskan anak2 & rumahtangga,selain itu minatku kian mendalam terhadap dunia photography.ayu telah mengikuti bengkel,kursus & outing bersama2 sahabat2 photografer yg sgt hebat dlm bidang ni..ermm nak tahu apa cerita sebenarnya ,nanti ayu update citernya yee.

begitu juga tidak disangka2 dalam minatku mengambil gambar,ayu ditawarkan utk berkerjasama dgn seorg sahabat baik ayu dalam menjayakan KameraMamaWafiy..thank you so much to my dear friend,Liza Fitri kerana sudi mengajak ayu menjadi partner as photografer di KamareMamaWafiy..korang mesti tertanya2 apa tu KamareMamaWafiy kannnn???.ok ni juga akan ayu citerkan didlm entry ayu yg akan dtg...tunngguuu..

dan yg paling penting sekarang,usahaku kiat perkukuhkan ialah......issshh nape plk ayu tak bagitau ye.hihihii berdebar2 plk ..mcm suspen jee bunyi nyee kan...haaaaa ni pun korang kena tunggu di entry yg ayu akan masukkan nt...

apa2 pun terima kasih kpd semua sahabat2 blogger yg sudi singgah di blog ayu yg tak seberapa ni...

terima kasih daun keladi
lain kali singgah la lagi ye
dan jangan lupa, follow la blog ayu sama ye..hihihihihi
nanti ayu follow balik awak semua...

TERIMA KASIH

Read more...

Followers

berpesan-pesan,ingat-mengingati antara kita walau satu ayat..moga Allah Redha

"gementar kulit2 orang yg takut kepada TuhanNya,kemudian menjadi tenang kulit & hati mereka di waktu mengingati Allah


"Janji Allah amat jelas di dalam ayat 100 surah al-Nisa :

“…Dan sesiapa yang keluar dari rumahnya dengan tujuan berhijrah kepada Allah dan RasulNya, kemudian ia mati, maka sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah. Dan Allah itu Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.”



"yang mendengarkan perkataan lalu mengikutinya,ia yg paling baik diantaranya,mereka itulah diberi oleh Allah petunjuk & mereka itulah orang2 yg mempunyai akal"



"Ya Allah semoga Kau limpahkan kesejahteraan keatas Penghulu kami Nabi Muhammad saw yg dgnNya dpt melapangkan rezeki bagi kami & menjadikan baiknya akhlak kami serta curahkanlah kesejahteraan atas keluarga dan sahabat-handai serta berikanlah keselamatan"































© MasAyuPhotography2013. Powered by Blogger.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP